Midt i smørøyet

Å bo urbant med tilgang til alt av fasiliteter, men samtidig ha kort vei til frodige friarealer, er drømmen for mange. På MidtMoa har du alt i umiddelbar nærhet.

Om området

Nyt fleksibiliteten og friheten det er ved å ha alt utenfor dørstokken. Innen 200 meter har du for eksempel et treningssenter, en barnehage, en stor dagligvare og en bensinstasjon.

Møteplass

Med sitt flotte servicetilbud er Moa blitt Nordvestlandets største møteplass, et viktig handelssentrum og knutepunkt. Her ligger et av Norges største kjøpesentre og et bredt utvalg butikker, spisesteder og helsetilbud.

Natur og by

Innen gang- og sykkelavstand ligger flere skoler og barnehager. Hit tar man seg via trygge fortau og gangveger. Storslått natur og idylliske turstier byr på flere rekreasjonsmuligheter. Områdene rundt Lillevannet, Brusdalsvatnet og Emblemsfjellet er like i nærheten. Samtidig er Ålesund sentrum bare 15 minutter unna.

Transportmuligheter

La bilen stå og rusle ned til bussterminalen på et par minutter. Her er det både taxiholdeplass og et bredt kollektivtilbud med hyppige avganger til Ålesund sentrum, bydelene rundt og nærliggende kommuner. Skal du reise litt lengre? Bussterminalen har korrespondanse for langdistansebusser og flybuss. Det blir selvfølgelig sykkelparkering på MidtMoa, og bileiere kan glede seg over at bilen står trygt i parkeringskjelleren.

Mer om området

På Moa ligger forholdene til rette for et aktivt og godt liv: fra kino og bibliotek til bowling, svømming, golf, fotball, sandvolleyball, Barnas lekeland, skateboardpark, alpinbakke og mye mer. I tillegg opparbeides det en stor kvartalslekeplass i forbindelse med prosjektet.

Områdeprofil

Gift
Barnefamilier
Høyskoleutdanning
Inntekt over 300.000
Eier sin egen bolig

Meld din interesse

Dersom du har spørsmål angående prosjektet, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med ansvarlig megler for en uforpliktende prat. Vi bistår deg gjerne i jakten på ditt nye drømmehjem.

Espen Johansen
Eiendomsmegler MNEF
Notar Moa

Takk for at du har meldt din interesse
for Midtmoa.

Informasjon om prosjektet vil bli tilsendt så snart dette foreligger.

Beliggenhet

MidtMoa ligger sentralt plassert på Moa, med butikker, spisesteder, helsetilbud og
kollektivtransport like utenfor døren. Områdets flotte turstier, Brusdalsvannet og Skiheisa byr på
grønne pusterom i et urbant og pulserende miljø, bare 15 minutter fra Ålesund sentrum.